Innokas kirjanpitäjä pirskahtelevaan Tilipalvelu SER:iin

Tilipalvelu SER:n toimitusjohtaja Sakari Romppanen rekrytoi juuri uuden kirjanpitäjän vakituiseen työsuhteeseen. Tällä hetkellä Rommpainen ei tarvitse uusia työntekijöitä, mutta tulevaisuudessa tarvetta varmasti tulee olemaan.

Tilipalvelu SER on pieni ja sulavaliikkeinen kuopiolainen asiantuntijatoimisto, jonka alueen yritykset tuntevat hyvin.

Meille asiakkaat eivät ole numeroita vaan ihmisiä, joiden haasteisiin tartumme heti. Kaiken perusta on se, että haluamme oikeasti auttaa asiakkaitamme.

Nyt haemme toimistoomme innokasta kirjanpitäjää, josta kasvatamme paineensietokykyisen asianantuntijan.

Yhdessä tulosta tehden

Tilipalvelu SER:ssa pidetään työntekijästä huolta ja työntekijät hyötyvät hyvin tehdystä työstä. Yrityksellä on työterveyshuoltosopimus ja laaja terveysvakuutus Pohjola-sairaalan kanssa. Työntekijät saavat myös liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ja aina välillä toimitusjohtaja vie koko porukan yhdessä syömään.

Myös palkkaus on kilpailukykyinen, varsinkin sen jälkeen kun on pystynyt näyttämään kyntensä.

Asiakkaan elämää helpottamaan

Tällä hetkellä Tilipalvelu SER:n toimitusjohtaja Sakari Romppanen etsii ainakin yhtä motivoitunutta, ketterää ja oppimishaluista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on paljon mukavia pk-yrityksistä koostuvia asiakkaita.

Tehtäväsi on tehdä asiakkaan elämä helpommaksi ja hoitaa kirjanpito ja raportointi alusta loppuun. Käytämme muun muassa Asteri-ohjelmaa, mutta jos et ohjelmaa jo entuudestaan osaa, opetamme sinulle sen käytön.

Tilipalvelu SER:n kaikki työntekijät osaavat auttaa ja palvella kaikkia asiakkaita. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun tulisi olla valtavan kokenut, vaan koulutamme ja perehdytämme sinut huolellisesti ja pidämme osaamisestasi huolta.

Tutustu täältä tarkemmin Tilipalvelu SER:n toimitusjohtaja Sakari Romppaseen ja Reet Korhoseen ja yrityksen pirskahtelevaan tunnelmaan.

Paikka täytetään heti kun tarpeeksi innokas kirjanpitäjä löytyy – soita heti Sakarille ja ole oma itsesi, sitä arvostetaan. Tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@tulosvahti.fi.

Sakari Romppanen, KLT
040 571 5553
sakari.romppanen@tulosvahti.fi

 


Jaa tämä sivu: