Tilipalvelu SER on ihmisläheinen haasteiden ratkaisija

Tilipalvelu SER:n toimitusjohtaja Sakari Romppanen hakee onnistumisia. Hän saa tyydytystä hyvin tehdystä työstä ja erityisesti siitä, että pystyy ratkaisemaan asiakkaan haasteet. Romppasen yrityksessä työskentelee nyt viisi kirjanpitäjää, jotka kaikki jakavat saman motivaation ja innostuksen.

“Me olemme pieni ja sulavaliikkeinen asiantuntijatoimisto. Meille asiakkaat eivät ole numeroita vaan ihmisiä, joiden haasteisiin tartumme heti. Asiakkaan osaava auttaminen on kaiken perusta”, Sakari Romppanen kertoo.

Tilipalvelu SER auttaa yrityksiä laittamaan talouden kivijalan kuntoon hoitamalla perusasiat heidän puolestaan: kirjanpidon, palkanlaskennan ja taloushallinnon. Lisäksi SER tarjoaa asiantuntijapalveluita. Vuosien kokemuksen ja jatkuvan oppimisen kautta Tilipalvelu SER on vakiinnuttanut asemansa erityisesti pohjoissavolaisten pk-yritysten asiantuntijakumppanina.

Osaaminen rakennetaan asiantuntijuudeksi

Tilipalvelu SER:n kaikki työntekijät osaavat auttaa ja palvella asiakkaita. Tämä ei tietenkään tarkoita, että uuden työntekijän tulisi olla valtavan kokenut, vaan hänet koulutetaan ja perehdytetään huolellisesti ja hänen osaamisestaan pidetään huolta.

“Virheitä saa tietysti tehdä, koska kaikki pystytään korjaamaan. Virheitä tekemällä oppii ja kehittyy lopulta erittäin hyväksi asiantuntijaksi”, Tilipalvelu SER:n kirjanpitäjä Reet Korhonen.

Sakari Romppanen tekee tarkan alkukartoituksen jokaiselle uudelle asiakkaalle. Kartoituksen perusteella hän nimeää juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivan asiantuntijan, joka tutustuu asiakkaaseen ja ottaa hoidettavakseen yrityksen asiat.

“Me hoidamme yritysten taloushallinnon huolellisesti, jotta asiakas voi keskittyä täysillä bisnekseen. Siksi on tärkeää, että keskitymme ja tutustumme huolellisesti asiakkaaseen ja ratkomme ongelmat tarvittaessa koko porukan voimin”, Romppanen kertoo.

Rehellisyyttä, paineensietokykyä ja pirskahtelevaa tunnelmaa

Oppiminen ja kehittyminen asiantuntijaksi edellyttävät avoimuutta ja rehellisyyttä sekä motivoitunutta asennetta niin talon sisällä kuin asiakkaan suuntaan. Tilipalvelu SER:n kirjanpitäjiltä vaaditaan myös paineensietokykyä ja rohkeutta.

“Sakari luottaa meihin paljon. Työ on itsenäistä ja sisältää paljon vastuuta. Siksi meidän täytyy toimia avoimesti ja rehellisesti ja pyytää tiimiltä aina apua kun jokin asia tuntuu epävarmalta. Tällä tavoin varmistamme, että kehitymme ja pystymme aina auttamaan asiakasta parhaalla tavalla, kirjanpitäjä Reet Korhonen selventää.

Sakari Romppanen iloitsee siitä, että hän on pystynyt luomaan työilmapiirin, jossa kaikki työntekijät osallistuvat yrityksen kehittämiseen ja jossa kaikki voivat olla rennosti omina itsenään. Yrityksen pirskahteleva tunnelma tulee vastaan jo ovella, kun asiakas otetaan vastaan kuin vanha tuttu.

“Meillä kaikilla on omat huoneemme, jotta työhön voi keskittyä kunnolla. Pidän huolta, että kaikilla on sopivat työpisteet ja tarvittavat työkalut. Aina pitää pystyä joustamaan. Ehkä juuri se että kaikki työntekijät saavat ja haluavat vaikuttaa toimintaamme luo toimistomme hyvän tunnelman”, Sakari Romppanen pohtii.

“Niin ja asiakkaat ovat todella hyviä. Sehän se on parasta tässä työssä”, Reet Korhonen täydentää.

Yhdessä tulosta tehden – haluatko mukaan?

Tilipalvelu SER:ssä pidetään työntekijästä huolta ja työntekijät hyötyvät hyvin tehdystä työstä. Yrityksellä on työterveyshuoltosopimus ja laaja terveysvakuutus Pohjola-sairaalan kanssa. Työntekijät saavat myös liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ja aina välillä toimitusjohtaja vie koko porukan yhdessä syömään.

“Joulun aikaan katson paljonko viivan alle on jäänyt ja tuotot jaetaan jokaiselle. Minä pidän siitä, että se tulos jonka yhdessä teemme annetaan työntekijöille eli tuloksen tekijöille. Myös palkkaus on kilpailukykyinen, varsinkin sen jälkeen kun on pystynyt näyttämään kyntensä”, Romppanen vinkkaa.

Tilipalvelu SER:n toimitusjohtaja Sakari Romppanen rekrytoi juuri uuden motivoituneen, ketterän ja oppimishaluisen kirjanpitäjän vakituiseen työsuhteeseen. Tällä hetkellä Rommpainen ei tarvitse uusia työntekijöitä, mutta tulevaisuudessa tarvetta varmasti tulee olemaan. Tällä sivulle tiedotetaan mahdollisista tulevista rekrytoinneista kun asia on ajankohtainen. Aiemman kirjanpitäjän hakemuksen voit lukea täältä.

Sakari Romppanen, KLT
040 571 5553
sakari.romppanen@tulosvahti.fi

tilipalvelu ser kuopio

Tervetuloa töihin Tilipalvelu SER:n. Toimistolta löydät Reet Korhosen, harjoittelija Ville Kokkosen, Tuula Lappalaisen, Tiina Paanasen, Sakari Romppasen ja Petun.

 

Tunnetko sopivan tyypin? Vinkkaa meistä kaverille!


Jaa tämä sivu: