Tilipalvelu SER Oy yritysesittely

Tilipalvelu SER Oy on auktorisoitu kuopiolainen tilitoimisto. Pääosa asiakkaistamme ovat eri toimialojen pk-yrityksiä (valmistava teollisuus, kauppa, terveydenhoito, rakentaminen ja it-ala).

Mitä on Tilipalvelu SER Oy?

Kaiken perusta on hyvin hoidettu ja luotettava kirjanpito.

2000-luvun alkupuolella käydyissä keskusteluissa yritysneuvojien, rahoittajien ja yrittäjien kanssa tuli esille, että monellakaan pk-yrittäjällä taloudelliset laskelmat eivät ole sillä tasolla että niillä voitaisiin tehokkaasti ohjata yrityksen toimintaa.

sakari romppanen tilitoimisto kuopio tilipalvelu ser

Sakari Romppanen

Tältä pohjalta kävin suunnittelemaan perustettavan yrityksen toimintatapaa.
Yritysten talouden suunnittelu oli minulle entuudestaan tuttua erilaisten pk-yritysten parissa saamani työkokemuksen ansiosta. Vuonna 2003 perustin Kuopioon yrityksen Tilipalvelu SER Ky, joka on myöhemmin muutettu osakeyhtiöksi.

Johtavana ajatuksena on olla mukana asiakasyritystemme liiketoiminnan kehittämisessä ja auttaa yrittäjiä parempiin tuloksiin. Sähköinen taloushallinto on vähentänyt ja vähentää rutiineihin käytettävää aikaa mutta pelkkä automatisointi ei auta yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Siihen tarvitaan edelleenkin luovuutta ja ihmisten tuomaa henkilökohtaista osaamista, ja siinä Tilipalvelu SER Oy pystyy auttamaan yrittäjää.

Tulemme jatkossa panostamaan entistäkin enemmän yritysten neuvontapalveluihin. Olemme luoneet neuvontapalveluihimme tuotteita, joista esimerkkeinä Yrityksen jaksosuunnittelu, Johdon neuvontapalvelu, Yrityksen kuntotesti ja Maksuvalmiusremontti.

Jos olet kiinnostunut palveluistamme, ota yhteyttä niin tulen kertomaan mistä on kysymys.

Sakari Romppanen

040 571 5553

 

tilitoimisto kuopio tilipalvelu taloushallinto


Jaa tämä sivu: