Muut yritysneuvontapalvelut

Meiltä saat myös muita neuvontapalveluita yrityksellesi tai perustettavalle yritykselle. Yritysneuvontapalveluidemme puoleen voit kääntyä missä tahansa yrityksesi elinkaaren vaiheessa.

Yrityksen perustaminen

Autamme sinua perustamaan yrityksen. Olemme mukana auttamassa jo heti yrityksen alkutaipaleella, jolloin apua yleensä myös tarvitaan. Käymme yhdessä kanssasi läpi millainen yritysmuoto kussakin tilanteessa olisi paras valita. Selvitämme miten eri yritysmuotojen verotus tapahtuu ja millaiset ovat yrittäjän vastuut. Samalla käymme läpi myös tilitoimiston roolin eli kartoitamme mitä tehtäviä haluat meidän hoitavan ja miten käytännön kirjanpito saadaan parhaiten toimimaan.

Yritysmuodon muutokset

Yrityksen kasvaessa tai toiminnan muuttuessa on usein järkevää miettiä millainen yritysmuoto olisi paras. Yleensä yritysmuodon valintaan vaikuttavat yrittäjän vastuun määrä ja verotukselliset seikat. Yritysmuoto vaikuttaa siihen, miten yritystä ja sen omistajia verotetaan. Olet sitten valinnut yritysmuodoksi toiminimen, avoimen yhtiön, kommandiittiyhtiön tai osakeyhtiön, me neuvomme parhaat ratkaisut.

Me Tilipalvelu SER:ssa autamme sinua mielellämme arvioimaan parhaan yritysmuodon yrityksellesi.

Yritysjärjestelyt

Verotuksellisesti tai liiketoiminnan riskien myötä voi olla syytä harkita myös yrityksen jakamista useammaksi yritykseksi. Joissakin tapauksissa voi olla järkevää sulauttaa yrityksiä yhteen.

Syystä tai toisesta yrittäjälle voi tulla eteen tilanne jolloin yritystoiminnasta on luovuttava. Yritykselle on löydettävä ostaja, määriteltävä oikea hinta ja autettava muissakin myyntiin liittyvissä järjestelyissä. Näissä asioissa sinua auttaa Tilipalvelu SER Oy yhteistyökumppaneineen.

Sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdos on monessa yrityksessä ajankohtainen kun yrittäjä eläköityy ja toiminnalle löytyisi jatkaja. Sukupolvenvaihdokseen liittyvät järjestelyt on hyvä aloittaa ajoissa ja huolella. Näin sekä eläköityvän yrittäjän että jatkajan etu tulee mahdollisimman hyvin huomioitua. Tällöin ei tule ongelmia verottajankaan kanssa. Näissä asioissa hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto suunnittelua avustamassa. Ota rohkeasti yhteyttä tilitoimistoomme.

 

Katso myös liiketoimintapalvelumme yrityksille

 


Jaa tämä sivu: