Tilitoimistopalvelut

Tilitoimisto-palvelut

Tilipalvelu SER Oy on auktorisoitu tilitoimisto. Hoidamme lakisääteiset kirjanpitopalvelut, palkanlaskennan ja taloushallinnon niin toiminimellä toimivalle freelancerille kuin 100-henkiselle teollisuusyritykselle. Asiakasyrityksemme työskentelevät hyvin eri aloilla, taiteesta elintarvikealaan. Joustavuus on meille tärkeää, sillä jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa ja haasteensa, me mukaudumme ja tuemme asiakasyrityksiämme juuri siellä missä meitä tarvitaan.

Kirjanpito
Palkanlaskenta
Osto- ja myyntireskontra
Maksupalvelu
Myyntilaskutus ja perintä
Sähköiset palvelut

Yritysneuvonta

Yritysneuvonta pitää sisällään toimia missä SER tukee asiakasyrityksiään yritystoiminnassa sen aloittamisesta lopettamiseen asti, olipa kyseessä kasvutavoite, yritysmuodon vaihtaminen tai sukupolvenvaihdos.

Yrityksen perustaminen
Yritysmuodon muutokset
Yritysten jakautumiset
Yritysten sulautumiset
Yrityksen myynti
Yrityksen sukupolvenvaihdos
Osakassopimukset
Yrityksen lopettaminen

Talouspäällikköpalvelu

Talouspäällikköpalvelussa kartoitetaan yrityksen talouden nykytila sekä otetaan katse tulevaisuuteen. Saat tukea yrityksesi kasvun kannalta keskeisten toimenpiteiden tekemiseen, sekä selkeät raportit sekä laskelmat. Palvelu rakennetaan räätälöidysti seuraavista palveluista:

Talouden ohjauspalvelut
Rahoitusjärjestelyt
Yritysjärjestelyissä avustaminen

Yrityksen kuntotesti

Yrityksen kuntotestissä käydään läpi yrityksen budjetti sekä sisäiset laskelmat, ja selvitetään, mikä estää voittoa syntymästä. Tämän selvityksen perusteella annamme toimintaohjeita ja -neuvoja siitä, millaisia suosituksia annamme yritystoiminnan jatkoon. 

Henkilöstökyselyt

Henkilöstökysely on ajankohtainen, kun halutaan saada henkilöstöltä uusia ideoita tai toimintatapoja yritystoimintaan. Henkilöstökyselystä laaditaan laaja yhteenveto, mistä saatte merkityksellistä tietoa yrityksen toiminnan kehittämiseen sekä uudistuksiin. Kyselyt toteutetaan anonyymisti.

Verotusneuvonta

Palveluihimme kuuluu sekä yrityksen että henkilökohtaiseen verotukseen liittyvien kokonaisuuksien hallinta, sekä kysymyksiin vastaaminen. Asiantuntijamme ovat ajan tasalla tämän hetken verotukseen liittyvistä lakimuutoksista. Kokonaispalvelussamme hoidamme verottajille ja viranomaisille lähetettävät ilmoitukset puolestasi.

Taloudenhallinta

Taloudenhallintapalveluihimme kuuluu erilaisten rahoitussuunitelmien tekeminen, rahoituksen hakeminen ja tuki rahoitusneuvotteluihin. 

Taloudenhallinta

Tilipalvelu SER tuottaa kirjanpidon perusteella raportit yritystoiminnan kannattavuudesta, sekä antaa ohjeita yrityksesi talouden ja toiminnan suunnittelusta. Pyytäessäsi saatte kirjanpidosta kuukausittaiset raportit.  

Talouden suunnittelu

Kun tarvitset tietoa yrityksesi taloudesta, ja tukea budjetin eli talousarvion käytöstä, SER:n asiantuntijat antavat selkeitä ohjeita siitä, miten eri toimintatavat vaikuttavat yrityksesi talouteen. Talousseurannan, erilaiten mittareiden ja ennusteiden seurauksena saat yritystäsi hyödyntävää tietoa, minkä pohjalta voit varmemmin tehdä päätöksiä yrityksesi taloudesta.

Avustaminen yritystukien hakemisessa

Yrityskehittämiseen keskeisesti kuuluvat erilaiset tukihakemkset, joita jakavat ELY-keskus, Finnvera ja Tekes, tutummin Business Finland. SER:llä on pitkä kokemus hakemusten tekemisessä, ja tuottaa prosessissa tarvittavat liiketoimintasuunnitelmat.

Tuki rahoitusneuvotteluihin (investoinnit ja käyttöpääoma) 

Erilaisiin rahoitusratkaisuihin nojautuminen on ajankohtaista,  kun toimintaa aloitetaan tai laajennetaan, kun yrityksen oma tulorahoitus ei riitä, tai kun liiketoimintaympäristössä tapahtuu muutoksia. SER auttaa tekemällä rahoitusvaihtoehtoihin erilaiset laskelmat, ja neuvovat ja ovat mukana rahoitusneuvotteluissa tarvittaessa alusta loppuun asti.

Hinnat

Hinta määräytyy palvelukokonaisuudesta, joka asiakkaalle rakennetaan teille ilmaisen konsultaatiopalaverin jälkeen. Hintaan vaikuttavat tositteiden määrä, yritysmuoto, toimialojen erityistarpeet, sekä palkanlaskenta. Konsultaatiopalaveri ei sido teitä mihinkään. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiinne hinnasta.