Tilipalvelu SER

Kasvuhalu vaatii rohkeutta - ja niitä oikeita lukuja

Miksi perustaa tilitoimisto mikä hoitaa vain lakisääteiset tilitoimistopalvelut, jos on mahdollista lähteä alusta asti rakentamaan tilitoimisto, minkä tavoitteena on palvella asiakasyritystä laajemmin – verotuksessa, taloudenhallinnassa ja siinä tärkeimmässä – kasvussa?

Tätä mietti Esa Sakari Romppanen vuonna 2003, kun perusti tilitoimisto SER Ky:n. Sakaria ohjasi vahva palo siitä, että liiketoiminnassa ei riitä vain se, että on idea ja intoa mitä haluaa lähteä toteuttamaan, vaan yrityksen talouden on oltava tasapainossa ja kannattavaa. Siitä on hyvä lähteä kehittämään.

Asiakas ja laatu

Kun puhelin soi aamutuimaan, vastaa Sakari siihen tottuneesti. Puhelu lähtee liikkeelle asiakkaan kysymyksestä verotukseen liittyen ja päätyy ihmetykseen maailmanmenosta. Toimivat asiakassuhteet ovat tärkein osa SER:n toimintaa – toiselle yrittäjälle se tarkoittaa kuittien toimittamista kerran vuodessa ja toiselle kahveja kerran kuussa.

Osaaminen ennen yrityksen perustamista yhdistyi aloitusvuosien opiskeluun, ja KLT-tutkinto sekä tilitoimistoauktorisointi olivat pohjana sille työtavalle, mihin SER:ssä uskotaan tänäänkin: oikea-aikainen ja oikein kohdistettu opiskelu ylläpitää kirjanpitäjien osaamista ja ylläpitää palvelun laatua.

Henkilöstö ja kehitys

Ensimmäisen työntekijän palkkaamisesta vuonna 2007 tähän päivään saakka on henki ollut sama: henkilöstön luotto toisiinsa, tiedon ja osaamisen jakaminen ja sisäinen opettaminen – yhteen hiileen puhaltaminen tuo kaikista parhaimman tuloksen.

Tilipalveluiden sähköistyminen tapahtui vuodesta 2019 vuoteen 2021 mennessä niin, että ennen vallalla ollut paperityö vaihtui selkeään ja tehokkaaseen sähköiseen menetelmään. Tämä yhteistyö Fennoan kanssa on tuonut asiakkaidemme käyttöön kokonaisvaltaisen taloushallinnon sähköisen järjestelmän – ja samalla helppouden ja sujuvuuden molempien, sekä kirjanpitäjän että asiakkaan työhön.

Miksi ser?

Oletko perustamassa yritystä tai etsit tukea erilaisiin yrityksen kehittämisen tai taloushallinnon taitekohtiin – ja tavoitteenasi on kasvu?


Täytettyäsi yhteydenottolomakkeen, tiimimme asiantuntijat ovat sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.